Verkeer
Stuur appje
Zoek
Volop kerstgevoel bij Steenfabriek De Werklust in Losser
Volop kerstgevoel bij Steenfabriek De Werklust in Losser
Evenement
Volop kerstgevoel bij Steenfabriek De Werklust in Losser
Prachtige kerstexpositie

Er brand licht op steenfabriek “De Werklust” in deze donkere dagen . Sinds vorige week is overeenstemming bereikt om Stichting Steenfabriek ”De Werklust” haar werkzaamheden voort te laten zetten om het mooie erfgoed in de gemeente Losser te laten schijnen. Maar ook omdat de jaarlijks terugkerende prachtige kerstexpositie is ingericht. Alle bezoekers zijn welkom van zaterdag 16 december t/m zondag 7 januari. De locatie is geopend van woensdag t/m zondag van 12.30 – 16.30 uur behalve op 1e kerstdag en Nieuwjaarsdag

Losser
t/m 07 jan
12:30

Op afspraak is het mogelijk de expositie op maandag en dinsdag te bezoeken. Om een afspraak te maken kan er contact opgenomen worden met de reserveringslijn (06-22172649). In het restaurantgedeelte in het entreegebouw wordt, zoals u het gewend bent, glühwein en warme chocolademelk geschonken. De entreeprijs voor bezoek aan de kerststallenexpositie en het kerstmannenmuseum is € 4,50 voor volwassenen en € 2,-- voor kinderen van 4 t/m 11 jaar.

Op 24 december is de traditionele Lichtjesavond. U wandelt langs de duizenden lichtjes richting de stookzolder. Hier zijn de 250 sfeervol opgestelde kerststallen en de 3500 kerstmannen te bewonderen. Dit hoogtepunt is zeker de moeite waard. Op deze avond is de steenfabriek speciaal daarvoor ’s avonds geopend van 16.30 – 20.30 uur. Een mooi begin van de kerstdagen.

De vele vrijwilligers, die dit alles mogelijk maken, begroeten u graag op Steenfabriek “De Werklust” in Losser, Smuddeweg 3.

wanneer?

16 december 12:30

prijs

€ 4,50 voor volwassenen € 2,- voor kinderen van 4 t/m 11 jaar