Verkeer
Stuur appje
Zoek
Expositie voor vrijwilligers in Enschede
Expositie voor vrijwilligers in Enschede
Tentoonstelling
Expositie voor vrijwilligers in Enschede
Acht fotoportretten

Om oudere mensen te inspireren vrijwilligerswerk te gaan doen, maakte de organisatie M-Pact een expositie voor vrijwilligers. De tentoonstelling genaamd 'Enschedese Vrijwilligers in beeld' bestaat uit acht fotoportretten en verhalen van actieve 60-plussers. Op de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december wordt de expositie officieel geopend. Daarna is het werk dagelijks te bezoeken in de Centrale Bibliotheek in Enschede.

Enschede
t/m 07 dec
10:00

"Als M-Pact proberen we zoveel mogelijk mensen te inspireren om vrijwilligerswerk te doen", zegt coördinator Merel van der Toorn. "Wie kan beter vertellen waarom je vrijwilligerswerk zou doen dan de vrijwilligers zelf?! Daarom hebben we een aantal van hen de afgelopen maanden gesproken, maar ook gefotografeerd."

De vrijwilligers van Enschede worden door M-Pact in het zonnetje gezet. Via de expositie kunnen bezoekers kennismaken met actieve 60-plussers. De tentoonstelling vindt plaats in de Centrale Bibliotheek in Enschede.

Op de Nationale Vrijwilligersdag wordt de expositie feestelijk geopend.  Acht geportretteerde vrijwilligers zullen hun eigen portretten onthullen op donderdag 7 december om 10.00 uur. 

wanneer?

07 december 10:00

prijs

Gratis