Verkeer
Stuur appje
Zoek
Kerst met Animato en het Beltrums mannenkoor in de Waterstaatskerk
Kerst met Animato en het Beltrums mannenkoor in de Waterstaatskerk
Muziek
Kerst met Animato en het Beltrums mannenkoor in de Waterstaatskerk
Accordeons en zang

Zaterdag 16 december 2023 verzorgen Accordeonvereniging Animato en het Beltrums Mannenkoor een sfeervol kerstconcert. De twee muziekverenigingen brengen zowel afzonderlijk als gezamenlijk een gevarieerd programma ten gehore. Het concert vindt plaats in de Waterstaatskerk, Deldenerstraat 18 te Hengelo en begint om 20:00 uur. De toegang is gratis. Zie voor meer informatie www.animatohengelo.nl

Hengelo
t/m 16 dec
20:00

Als er één maand is die bol staat van saamhorigheid en hartverwarmende traditie dan is het december. Animato viert het eind van het jaar op een sfeervolle wijze. Samen met het Beltrums Mannenkoor presenteert Animato een programma van beroemde en minder bekende parels. Beleef een feest van herkenning, van ontmoeting, van een sprankelende sfeer, van muzikale traditie én vernieuwing. Zo hoort u naast een groot aantal traditionele kerstnummers het stemmige “Pavane” van Fauré. Natuurlijk zullen het alom bekende “White Christmas” en “Stille Nacht” niet ontbreken. Wees welkom!

Het Beltrums Mannenkoor is een actieve vereniging met ruim 50 enthousiaste leden. Het koor zingt een vernieuwend repertoire en staat onder leiding van Hans Kienhuis.

Animato is een bloeiende accordeonvereniging met 35 leden, verdeeld over vier orkesten die oplopend zijn in speelniveau. Animato organiseert veel concerten die vaak thematisch van aard zijn. Daarnaast werkt Animato regelmatig samen met professionele solisten en ensembles.

wanneer?

16 december 20:00

waar?

prijs

Gratis