Verkeer
Stuur appje
Zoek
Sheltersuit Sleep Out op Willem Wilminkplein
Sheltersuit Sleep Out op Willem Wilminkplein
Evenement
Sheltersuit Sleep Out op Willem Wilminkplein
Actie voor daklozen

Buiten slapen om geld in te zamelen voor dakloze mensen: Sheltersuit Foundation organiseert op donderdag 30 november de eerste Sheltersuit Sleep Out. Deelnemers brengen vrijwillig de nacht buiten in de kou door om te ervaren hoe het is om geen onderdak te hebben. Met de actie wordt aandacht gevraagd voor daklozenproblematiek.

Enschede
t/m 30 nov
22:00

Om een klein beetje beter te snappen hoe het is om dakloos te zijn, slapen deelnemers van de Sleep Out één nacht in een Sheltersuit, in de buitenlucht onder de sterren. Met de inzamelingsactie wordt geld verzameld om daklozen te beschermen tegen de kou en in de winter een handje te helpen. 

Vrienden, collega's en onbekenden kunnen impact maken met deze unieke ervaring. Sheltersuit Foundation regelt twee locaties in de nacht van 30 november. Eén daarvan is op het Westergasterrein in Amsterdam en de ander het Willem Wilminkplein in Enschede. 

Deelnemers kunnen geld inzamelen via een eigen pagina. Ze doneren zelf vijftien euro om mee te doen en worden uitgedaagd om driehonderd euro op te halen. Dat zijn de kosten van één Sheltersuit: een wind- en waterdichte jas met een slaapzakbevestiging, om direct te kunnen schuilen.

wanneer?

30 november 22:00

waar?

prijs

€ 15