Verkeer
Stuur appje
Zoek
De Helletocht veldtourtocht fietstocht
De Helletocht veldtourtocht fietstocht
Evenement
De Helletocht veldtourtocht fietstocht
Wielerclub De Lutte

De Helletocht 2023: Dé Uitdaging voor MTB-Liefhebbers & Gravelfietsers! De Lutte, Wielerclub De Lutte kondigt vol trots de Helletocht 2023 aan, een episch mountainbike-avontuur dat zijn naam meer dan waardig is. Deze veldtourtocht belooft deelnemers uitdagende heuvelachtige routes van 30, 45 en 55 kilometer rondom De Lutte. Het is de ultieme uitdaging voor sportieve mountainbikers en gravelfietsers. Onze tocht heeft de prestigieuze 2-sterrenbeoordeling van de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU), wat garant staat voor de hoogste kwaliteit. Noteer alvast zondag 29 oktober in je agenda!

De Lutte
t/m 29 okt
08:30

Een Avontuurlijke Route in Het Vooruitzicht

Als je niet terugschrikt voor een stevige uitdaging, dan is de Helletocht jou op het lijf geschreven. Onze toertocht neemt fietsers mee vanuit De Lutte over uitdagende hellingen zoals de Tankenberg, de Hakenberg en de Paasberg. Verwacht pittige klimmen en adrenaline-verhogende steile afdalingen.

De route omvat adembenemende singletracks en speciaal opengestelde paden die het hart van elke mountainbiker sneller laten kloppen. Onderweg kun je op adem komen bij goed uitgeruste verzorgingsposten, waar verfrissende versnaperingen worden geserveerd. Om ervoor te zorgen dat de tocht veilig en soepel verloopt, vragen we alle deelnemers om strikt de aanwijzingen van de organisatie te volgen en te handelen volgens de geldende gedragsregels voor veldtoertochten.

Nieuwe Vertreklocatie voor 2023

Let op: de startlocatie is gewijzigd! De Helletocht 2023 vertrekt nu vanaf het Tennisgebouw van tennisvereniging TC Kardoes, gelegen aan Pastoor Rudingpad 14, 7587 AP in De Lutte. Om het onze deelnemers zo gemakkelijk mogelijk te maken, raden we aan te parkeren bij de Bentheimerstraat of op de parkeerplaats van de Sporthal. Voor gedetailleerde instructies over het parkeren, raadpleeg onze website: wielerclubdelutte.nl.

Voorinschrijving Aanbevolen

Om lange wachttijden te vermijden, adviseren we iedereen om zich van tevoren in te schrijven. Voor degenen die zich vooraf inschrijven, hebben we een handige "fastlane" gecreëerd. Scan eenvoudigweg de QR-code en je kunt direct van start gaan.

Bereid je Voor op de Uitdaging!

Ben je klaar voor de ultieme uitdaging? De Helletocht 2023 belooft een epische dag vol avontuur en adrenaline. Aarzel niet langer en schrijf je nu in voor deze onvergetelijke mountainbike-ervaring die je nog lang zal bijblijven. We kijken er naar uit om je te verwelkomen op 29 oktober voor een adembenemende tocht door de hel ;)

Startlocatie en Inschrijving

Starten kan tussen 8.30 uur en 10.00 uur vanaf de tennisvereniging TC Kardoes, adres: Pastoor Rudingpad 14, 7587 AP in De Lutte. Om in te schrijven, verwijzen we je graag naar onze website: wielerclubdelutte.nl.

Voor meer informatie en persverzoeken, neem contact op met:

Organisatie Helletocht - Wielerclub De Lutte - [email protected]

wanneer?

29 oktober 08:30

prijs

30 km (€ 7,00, NTFU-leden € 5,00) 45 km (€ 7,00, NTFU-leden € 5,00) 55 km (€ 7,00, NTFU-leden € 5,00)