Verkeer
Stuur appje
Zoek
Oprichter Bas Timmer spreekt over Sheltersuit Foundation
Oprichter Bas Timmer spreekt over Sheltersuit Foundation
Kunst en cultuur
Oprichter Bas Timmer spreekt over Sheltersuit Foundation

Eén van de boeiende sprekers in de serie 'Het vuur in mij' is de Enschedese modeontwerper Bas Timmer. Een bijzonder nuchtere Tukker met een bijzonder inspirerend verhaal. Hij ontwikkelde de Sheltersuit speciaal voor daklozen.

Hengelo
t/m 30 mrt
20:00

Het bestuur van Bernhards Ontmoeting is ongelofelijk trots dat Bas Timmer het prachtige verhaal van Sheltersuit Foundation komt vertellen op 23 maart 2023 in de bibliotheek Hengelo.

Aanvang is 20.00 uur bij Bibliotheek Hengelo aan de Beursstraat. De toegang is € 10.00 incl. koffie/thee. De opbrengst van de kaartverkoop wordt ook geschonken aan Sheltersuit Foundation. Kaarten kunnen via www.bibliotheekhengelo.nl gekocht worden.

Ruim 10 jaar geleden stond modeontwerper Bas Timmer aan het begin van zijn carrière. Zijn doel? Een fraaie kledinglijn ontwerpen en lanceren. Totdat een vader van twee vrienden overleed. Als dakloze op straat, gewoon in Enschede. De oorzaak? Dood door onderkoeling.

Het was een tragedie die Bas erg heeft aangegrepen. De plannen voor het maken van fancy kleding zette hij daarna overboord. De modeontwerper, besloot een pak te maken dat mensen warm houdt. In 2014 gaf hij de eerste sheltersuit, een dikke winterjas met slaapzak in één, aan een dakloze in Enschede. Maar ook in het buitenland werpt het project zijn vruchten af.

wanneer?

23 maart 20:00

waar?

prijs

Entreeprijs inclusief koffie of thee