Sport
Voetbal
FC Twente

FC Twente knalt uit de startblokken: al 10.000 seizoenkaarten verlengd

FC Twente heeft op de startdag van de seizoenkaart verlenging een record gevestigd: vrijdagavond noteerde de club al 10.000 verlengingen. Nog niet eerder werd dat aantal in zo'n korte tijd gehaald.

Sinds vrijdagochtend 10.00 uur kunnen supporters hun seizoenkaart voor het nieuwe seizoen verlengen. En dat deed de trouwe aanhang meteen massaal. Na een uur hadden al 4.000 mensen hun seizoenkaart verlengd, zes uur later waren dat er 8.000 en vrijdagavond stond de teller, elf uur na de start, op 10.000 verlengde kaarten. Dat zijn er meer dan vorig seizoen, toen er aan het einde van de eerste dag ruim 8.000 verlengingen waren. Uiteindelijk kwam FC Twente toen op 19.000 verkochte seizoenkaarten uit.

Beloning

Net als vorig seizoen worden de snelle beslissers beloond: toen kregen alle supporters die op de eerste dag hun kaart verlengden, het traditionele broodje beenham aan huis geleverd door iemand van de club. En ook zaterdag gaan spelers, oud-spelers en werknemers de regio in om iedereen die vrijdag verlengd heeft, te verrassen. Die supporters krijgen een beugelfles aan huis geleverd. Daarnaast krijgen alle verlengers aan het begin van het seizoen een speciaal ontworpen retro-jack.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via mail of telefoon.