Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Enschede

Weekend in Enschede: Plork & de Aannemers, Winteroffensief en Tango met een Twist

446829 argentine tango 2079964 1920

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent dat wij de leukste evenementen voor u op een rijtje hebben gezet. De beste wensen en een fijn weekend gewenst!


Julian Vriend | 1Twente

Plork & de aannemers
Vrijdag is het dan zover: het allerlaatste concert van Plork en de Aannemers in Metropool Hengelo. De band die wegens grote belangstelling nog 1 maal de bühne bestormt om afscheid te nemen. Voor de laatste keer presenteren de heren alles van stevige rock tot gezellige feestmuziek. Voor meer info over kaarten kijk op: https://metropool.nl/agenda/plork-de-aannemers-extra-afscheidsshow/

Winteroffensief
Ieder seizoen presenteert het Metropool in Enschede het Offensief. Aanstaande vrijdag dan het Winteroffensief. Het programma bestaat uit vier acts die liedjes van pop tot country gaan spelen. De vier bands die de avond gaan vullen zijn: Lovers & Lions, Faico, NINA en Storm. Deze bands spelen in de Saxion Zaal om 21:00 en het muziekcafé gaat open om 18:30 uur. Kaartjes kosten 6,25 euro in de voorverkoop en aan de kassa 7,50 euro.
Tango met een twist
Wil jij genieten van Romantische en intieme Argentijnse Tango? Dan is zaterdag het Vestzaktheater de place to be. Trio Torno Tango presenteert hun show Tango met een twist. De band, bestaande uit gitaristen Dick Hermsen en Jan-Willem Dubbeldam en zangeres Marlies Gadellaa, begint om 20:30 uur te spelen. Kaartjes kosten 12,50 euro en zijn te bestellen op:
https://www.hetvestzaktheater.nl/programma/110264/trio-torno-tango/tango-met-een-twist/

X-Missing
In Tetem is vrijdag de film X-Missing te zien. De film gaat over een ontvoering van een kind tijdens kerst en werd gemaakt door drie tweedejaars studenten van het Bonhoeffer College. De film is te zien van 17:00 tot 18:00 uur bij Tetem aan de Stroinksbleekweg 16. De entree is gratis.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Pixabay
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.