Verkeer
Stuur appje
Zoek
Denekamp Open Air haalt de Schürzenjäger naar Nederland
Denekamp Open Air haalt de Schürzenjäger naar Nederland
Muziek
Denekamp Open Air haalt de Schürzenjäger naar Nederland
Denekamp

Schürzenjäger-Zeit, Jodelautomat, Hey Mann Polka, Träume sind stärker en natuurlijk hun grootste hit Sierra Madre zullen op vrijdag 31 mei door door duizenden concertbezoekers vrijwel zeker luidkeels meegezongen worden. De Schürzenjäger, de meest succesvolle alpenrockband aller tijden die bekend staat om zijn jaarlijkse Open Air concert in Finkenberg in Oostenrijk, komt naar Denekamp voor een éénmalige Nederlandse Open Air editie.

Denekamp
Vanaf 31 mei
19:00

Träume sind stärker is één van de bekende nummers van de Schürzenjäger. Tijdens een bezoek aan het Open Air concert in Finkenberg fantaseerden een aantal fans uit Denekamp er wild op los…Wat zou het mooi zijn dit spektakel voor één keer in ons dorp te laten plaats vinden. Het leek een onmogelijke gedachte, echter….. Träume sind stärker. Dat Denekamp over genoeg organisatietalenten beschikt is wel duidelijk.
De verschillende carnavals activiteiten, het Zomerfestival, Koningsfeest, Denekamp undercover, de autorodeo van de ASVD worden al jaren lang gretig bezocht door vele bezoekers uit de hele regio. Eenmaal terug in Denekamp werden voorzichtig een aantal van deze organisatietalenten gepolst, en na een eerste bijeenkomst werd er al gauw besloten….Dit gaan we doen!
Voor dit eenmalige evenement is Stichting Denekamp Open Air in het leven geroepen en inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. De
kaartverkoop is reeds gestart.Tickets zijn verkrijgbaar op www.denekampopenair.nl.

wanneer?

31 mei 19:00

prijs

€ 30