Enschede

Studenten halen ambassadeur van de paus naar Enschede

Aartsbisschop Aldo Cavalli, de pauselijk nuntius in Nederland, komt op dinsdag 23 oktober naar Enschede voor de mis waarin het 70-jarig jubileum van Ariëns Katholieke Studenten Enschede wordt gevierd.

374006 Studenten 1
De ambassadeur van de paus leidt de mis samen met de Enschedese pastoor Paul Daggenvoorde en de Hengelose pastoor Marc Oortman. De Ariëns Music Ministry begeleidt de samenzang en voor en na de dienst krijgen de studenten de gelegenheid de pauselijk nuntius te leren kennen.
Geen reactie verwacht
Bestuurslid van de studentenvereniging Jennifer Cutinha uit India vindt het heel speciaal dat de aartsbisschop voor de jubileumviering naar Enschede komt. âWe wilden iets bijzonders doen voor ons 70-jarig bestaan. We hebben hem daarom een brief gestuurd met een uitnodigingâ, vertelt de studente Business & IT. âWe hadden nooit gedacht dat hij zou reageren, dus het is heel speciaal dat hij al snel liet weten dat hij bij onze mis wil zijn.â

De mis is op dinsdag 23 oktober om 18.30 uur in de Jacosbuskerk in Enschede en is voor iedereen toegankelijk.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.