Enschede

Streep door Kunst in het Volkspark in Enschede vanwege coronacrisis

De 27e editie van Kunst in het Volkspark in Enschede gaat vanwege de corona-uitbraak niet door. Zo maakt de organisatie deze vrijdagochtend bekend. Kunst in het Volkspark zou op zondag 14 juni worden georganiseerd. Het gratis evenement trekt jaarlijks zo'n 25.000 bezoekers naar Enschede.

455095 917687
Redactie | Tubantia

Het bestuur betreurt de beslissing om het evenement af te gelasten en zegt nog te hebben gekeken naar een vervangende datum voor Kunst in het Volkspark. Dat bleek echter geen optie, nadat duidelijk werd dat de maatregelen van het kabinet vanwege de corona-crisis erg ingrijpend werden voor de organisatie van de 27e editie: âWe hebben gekeken of het evenement over de zomervakantie heen te tillen viel. Helaas was dit geen optieâ, laat Jeroen Hatenboer van Kunst in het Volkspark weten via een persbericht.

âDe deelnemers aan Kunst in het Volkspark betreuren natuurlijk ook dit besluit. Ze komen altijd graag naar Enschede.â De volgende editie van Kunst in het Volkspark vindt plaats op zondag 13 juni 2021. âWe zullen er alles aan doen om een mooie dag te organiseren. Zet deze datum alvast in uw agenda!â, sluit het bestuur strijdbaar af.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Cees Elzenga

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.