Hengelo
Video

Minder attracties op de Lambertuskermis, maar de sfeer is als vanouds

De Lambertuskermis mag onder strikte voorwaarden doorgang vinden. Van woensdag 15 tot en met zondag 19 september kan iedereen weer genieten van draaiende attracties en volop sfeer in het centrum. "We hebben de gezelligheid, de lichtjes en alle attracties enorm gemist en we zijn blij dat de kermis er weer staat", aldus een van de bezoekers.

Minder attracties

De kermis heeft dit jaar een stuk minder attracties dan voorheen, maar dat mag de pret niet drukken. De Hengeloërs zijn vooral blij dat ondanks alle maatregelen de kermis toch door kan gaan. "Aan de sfeer merk je niks, die is super goed", zegt een blije bezoeker. "Er zijn nog steeds veel mensen hier en ook nu is het hartstikke gezellig."

Genoeg te beleven

Voor de liefhebbers van zwieren en zwaaien is er deze week genoeg te beleven in Hengelo. Een ritje in de vliegende olifantjes of grijpen naar een knuffel met een van de vele grijpmachines: voor de kleintjes is er genoeg vermaak. Voor waaghalzen is de Airborne, beter bekend als de Booster, een favoriet. "Ik vind de Booster de leukste attractie op deze kermis. Hij gaat super hoog en ik hou wel van een beetje uitdaging", zegt een overduidelijke liefhebber.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.