Hengelo
Sport
Voetbal
FC Twente

Toont Jan van Halst zich in Expeditie Robinson van z'n beste kant?

Jan van Halst is dit seizoen een van de deelnemers aan het RTL4-programma 'Expeditie Robinson'. De deelname van de 52-jarige in Hengelo woonachtige oud-voetballer werd vandaag bekendgemaakt. Vanaf zondag 29 augustus is het programma te zien bij RTL4.

Jan van Halst foto Tom Cornelissen
Jan van Halst is dit seizoen een van de deelnemers aan het RTL4-programma 'Expeditie Robinson'. © Tom Cornelissen

Supertrotse zoon

Zoon Mick van Halst laat op Facebook weten supertrots op z’n vader én beste vriend te zijn: “Wat heb jij je geweldig voorbereid. Ik was echt verbaasd hoe jij je kapot hebt getraind en dat op zo’n ouwe leeftijd nog, haha. Ik ben trots op je. Hoe ver je ook mag komen met dit geweldige programma!” Mick en Jan van Halst maken samen regelmatig podcasts en hebben de afgelopen tijd de nodige filmpjes gemaakt, die laten zien hoe de oud-speler en -directeur van FC Twente zich voorbereidde op het programma.

icon_main_quote_red_glyph

"Ik was echt verbaasd hoe jij je kapot hebt getraind en dat op zo’n ouwe leeftijd nog, haha!"

Mick van Halst, zoon én fan

Thomas Berge en Kim Kötter

Expeditie Robinson is een televisieprogramma waarin twintig BN’ers proberen te overleven op een onbewoond eiland. Alles wat ze doen wordt gefilmd en elke week valt er een kandidaat af. Wegens de coronapandemie werd het 21e seizoen een jaar uitgesteld en dichterbij huis opgenomen, namelijk in Kroatië. In de editie van 2019 deden liefst twee geboren Tukkers mee: zanger Thomas Berge ofwel Chiel Ottink en tv-presentator en voormalig model Kim Kötter.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf 29 augustus elke zondag om 20.00 uur en elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL4. Eerder waren al de namen van cabaretier Stefano Keizers en actrice Jasmine Sendar vrijgegeven. De andere namen worden de komende dagen bekendgemaakt.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via mail of telefoon.