Hengelo
Weerselo
Deurningen

Deurningen en Weerselo tijd lang minder goed bereikbaar vanuit Hengelo

De provincie Overijssel start maandag 30 augustus met groot onderhoud aan de Deurningerstraat (N738) tussen Hengelo en de Gammelkerstraat achter Deurningen. Het asfalt wordt vervangen en er worden werkzaamheden uitgevoerd aan bermen en kruispunten. Tot en met vrijdag 22 oktober zullen in elk geval de gemotoriseerde weggebruikers hinder ondervinden van de werkzaamheden.

Deurningen
De rotonde ter hoogte van de Vliegveldstraat blijft tijdens de werkzaamheden open voor verkeer. © Google Maps

Beneluxlaan

Om veilig en snel te kunnen werken wordt de weg afgesloten in drie aaneengesloten tijdsperiodes. Als eerste wordt van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 10 september het deel tussen de tussen de rotonde met de Beneluxlaan in Hengelo en de rotonde met de Vliegveldstraat in Deurningen aangepakt. Beide rotondes blijven open voor het verkeer. Het doorgaande verkeer tussen Hengelo en Deurningen wordt omgeleid via de Hasselerbaan, de Oldenzaalsestraat en de Vliegveldstraat.

Vliegveldstraat

Van maandag 13 september tot en met vrijdag 24 september wordt het deel aangepakt tussen de rotonde met de Vliegveldstraat en de kruising Hoofdstraat / Koehorsterweg in Deurningen. Zowel de rotonde als het kruispunt blijven open voor het verkeer. Het doorgaande verkeer tussen Hengelo en Weerselo wordt omgeleid via de Vliegveldstraat, Hengelosestraat, Provinciale Rondweg N342 (Oldenzaal) en de Lemselosestraat.

Laatste loodjes

Van maandag 27 september tot en met vrijdag 22 oktober is het derde en laatste deel aan de beurt. Dat betreft het stuk tussen de kruising Hoofdstraat / Koehorsterweg tot de kruising met de Gammelkerstraat / Postweg. Beide kruispunten zijn afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Ook hier wordt doorgaand verkeer omgeleid via Oldenzaal.

De afsluitingen gelden voor gemotoriseerd verkeer; fietsers, voetgangers en hulpdiensten kunnen er wel langs. Alle ondernemers en bedrijven in Deurningen blijven via omleidingsroutes bereikbaar.

Meer informatie? Kijk op overijssel.nl/onderwerpen/verkeer-vervoer/wegenprojecten


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via mail of telefoon.