Sport
Voetbal
FC Twente

Michel Vlap over FC Twente: "Dat bier gooien, die hardcore muziek, mooi man!"

De laatste handtekeningen zijn gezet en Michel Vlap meldde zich dinsdag met een grote glimlach bij de eerste groepstraining van FC Twente. Vlap is de nieuwe aanvallende middenvelder van de ploeg van trainer Ron Jans. Hij wordt voor een seizoen gehuurd van Anderlecht.

Michel Vlap Foto FC Twente Media
Michel Vlap is dolblij met z'n nieuwe club © FC Twente Media

Bier gooien en hardcore muziek

"Ik heb FC Twente altijd een fantastische club gevonden. Ik ken de fans, heb met Heerenveen in het stadion gespeeld. Ik houd van clubs waar ik me kan vereenzelvigen met het publiek. Dat bier gooien, de hardcore-muziek voorafgaand aan wedstrijden. Mooi man!"

Anderlecht en Arminia Bielefeld

Vlap, die bij Anderlecht en Arminia Bielefeld (huur) niet altijd verzekerd was van een basisplaats, hoopt met de andere nieuwelingen de weg omhoog in te zetten met FC Twente. "Ja, ik heb natuurlijk naar de lijst met spelers gekeken en dat voelt goed. Dit begint zeker ergens op te lijken en daar ben ik heel graag een onderdeel van."

Ekkelenkamp

Met Vlap heeft FC Twente eindelijk de felbegeerde aanvallende middenvelder in huis. Iemand die een assist kan geven en ook nog eens zelf kan scoren. Een type speler die vorig jaar node gemist werd. Toen Ajacied Jurgen Ekkelenkamp niet haalbaar bleek, verlegde FC Twente de aandacht naar de 24-jarige Fries, die bij Anderlecht niet meer aan spelen toekwam.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via mail of telefoon.