Hengelo

Docenten steken met après-ski-knaller geslaagden hart onder de riem

Docenten van het Bataafs Lyceum in Hengelo komen elk jaar met een muzikaal eerbetoon aan de geslaagde eindexamenleerlingen. Het docententeam ging dit keer helemaal los in après-ski-sferen.

Docentenband Bataafs Lyceum
Sinds 2014 maken de docenten ieder jaar een feestnummer mét bijbehorende videoclip. © Bataafs Lyceum

Ski-outfits

Het is inmiddels een traditie voor de docenten op het Bataafs Lyceum: sinds 2014 maken ze ieder jaar een feestnummer met bijbehorende clip. Ondanks het moeilijke schooljaar door corona hebben de leraren ook dit jaar een nummer gemaakt om de geslaagde leerlingen een pluim te geven. Volledig in après-ski-sferen, inclusief ski-outfits.

'Extra feestelijk'

De leerlingen van het Bataafs Lyceum hebben goed gepresteerd tijdens de eindexamens, aldus locatieleider en docent Bas Smies: “We hebben ongelooflijk veel respect voor de manier waarop onze examenleerlingen zich door dit bijzondere en lastige schooljaar heen geslagen hebben”, aldus Smies. "De leerlingen hebben veel mooie dingen moeten missen, die op hun leeftijd juist heel belangrijk zijn. We vonden daarom dat we deze keer een extra feestelijke video moesten maken.”


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.