Hengelo

Kinderen spelen voor marktkoopman (m/v) in Hengelo

Deze zomer mogen kinderen twee dagen voor marktkoopman (m/v) spelen in Hengelo. Op de woensdagen 13 juli en 18 augustus kunnen ze een plek reserveren op de reguliere warenmarkt. Woensdag 18 augustus is al volgeboekt, maar voor aanstaande woensdag zijn er nog een paar plekken vrij.

2019 Kidswarenmarkt
Deze zomer mogen kinderen twee dagen voor marktkoopman (m/v) spelen in Hengelo. © Hengelo Promotie

Uitbreiding reguliere markt

"Op deze twee marktdagen wordt de reguliere warenmarkt uitgebreid met zo’n vijftien kramen, waar kinderen in de leeftijd tot 12 jaar hun spulletjes kunnen verkopen. En vaak met succes, want inmiddels heeft de Kidswarenmarkt in Hengelo al een behoorlijke bekendheid in de regio", aldus Miriam Groothuis, evenementencoördinator bij Hengelo Promotie.

Van 9 tot 15 uur

De Kidswarenmarkten zijn van 9.00 tot 15.00 uur. Volgens Groothuis is een bezoekje aan deze markt 'zeker de moeite waard en is het een leuk uitje in de zomervakantie': "Er is altijd wel wat te vinden tussen vele spulletjes voor een klein bedrag, voor jong én oud."

Voor de markt van aanstaande woensdag kan nog tot en met dinsdag 13 juli worden gereserveerd via info@hengelopromotie.nl.

Info: www.uitinhengelo.nl /kidswarenmarkt


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.