1Twente

Stagiaire Hyke knuffelt katten en draait wasjes in Dierenopvang Hengelo

Op stage gaan was nog nooit zo lastig als het afgelopen jaar. Om verschillende redenen, die allemaal met dat vermaledijde virus te maken hadden, durfden werkgevers, scholen en/of leerlingen het niet aan of de stage werd in een vorm gegoten die weinig leerzaam was. Kortom, het wordt weer tijd voor het echte aanpakken. 1Twente-stagiairs Hyke en Stan gaan vier keer op snuffelstage bij Hengelose bedrijven. Vandaag deel 2. uit de serie Meelopers!

Katten knuffelen

Hyke Nijland en Stan Niemeijer gingen voor deel 2 uit de serie Meelopers! naar de Dierenopvang Hengelo. Hyke mocht aan het werk als dierenverzorgster en Stan mocht de camera ter hand nemen. Hij filmde Hyke terwijl ze de hokken schoonmaakte, de was deed, de vloer schrobde én aan het eind mocht ze als beloning de katten knuffelen en de konijnen aaien.

Volgende week nemen de twee een kijkje bij de Hengelosche Bierbrouwerij en dan mag Stan de handen uit de mouwen steken. De laatste aflevering van Meelopers komt op 21 juni online. Die is opgenomen bij De Waarbeek. Ook dan is het Stan die aan het werk mag.

Vanmiddag om 16.00 uur is Hyke te gast in 1Twente Vandaag om te vertellen over haar stagedag bij de Dierenopvang Hengelo


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via mail of telefoon.