Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Enschede

AUDIO | Freshtival presenteert eerste namen: Davina Michelle, Snelle en Tchami

449005 917613

Freshtival - het grootste festival van Twente- haalt eind mei weer een hele rits bekende namen naar deze regio. Het evenement presenteert deze donderdag de eerste namen. Onder meer André Hazes, Davina Michelle, Sunnery James & Ryan Marciano schitteren deze Pinksteren op Het Rutbeek.

Joost Dijkgraaf | Tubantia

Freshtival is al ruim tien jaar een vaste naam op de Twentse festivalkalender. Het evenement groeide uit tot een begrip in de regio en staat garant voor een bonte mix aan artiesten en dj's. Voor de nieuwste editie - op 29, 30 en 31 mei - staan in ieder geval André Hazes, Davina Michelle, Tchami en Kshmr op de planken.

Kshmr - afkorting van Kashmir - is een bekende Amerikaanse muziek-producent die meerdere keren in de lijst met 20 beste dj's ter wereld stond. Tchami is een Franse dj, Sunnery James & Ryan Marciano zorgen voor de Nederlandse dance-inbreng.

Ook liefhebbers van Nederlandstalige pop komen aan hun trekken, met onder meer acts als André Hazes (met band), Davina Michelle, JeBroer en Snelle.

Freshtival maakt de komende tijd nog meer namen bekend. Ook wordt er gewerkt aan een grote internationale headliner. De kaartverkoop is al begonnen.

Line-up (eerste fase): KSHMR . Sunnery James & Ryan Marciano . Tchami . Andre Hazes & Live Band .
Davina Michelle . Ellen Allien . Frequencerz . JeBroer . Le Shuuk . Mike Williams . Moksi .
Sevn Alias . Snelle & de Lieve Jongens band . Valentino Khan . Warface
Luister hieronder naar het interview met Freshtival marketing manager Rik van de Merwe, waarin hij uitlegt hoe de acts worden geregeld, dat bezoekers steeds vaker willen kamperen en in hoeverre het festival met duurzaamheid bezig is.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Emiel Muijderman
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.