Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Enschede

Weekend in Enschede: FC Twente, Stiletto Run en Kissing Game

449736 feet 1840937 1920

Het weekend staat weer voor de deur. Dit zijn een aantal activiteiten op een rijtje:

Redactie | 1Twente
FC Twente Vrouwen Ajax Vrouwen
Vrijdagavond vindt er een voetbalwedstrijd plaats tussen FC Twente Vrouwen en Ajax Vrouwen. Deze thuiswedstrijd vindt plaats in sportpark Het Diekman en begint om 19:30. Kaarten zijn te koop vanaf 5 euro aan de kassa.

DO in de Kleine Willem Zangeres DO geeft vrijdagavond (20:30 uur) een akoestisch concert in de Kleine Willem. In deze show vertolkt DO haar nieuwste album, die helemaal Nederlandstalig is. Natuurlijk zingt zij ook een aantal van haar grootste hits, zoals Voorbij (duet met Marco Borsato) en Hij Gelooft In Mij (De Beste Zangers van Nederland). Erbij zijn? Er zijn nog kaarten beschikbaar voor 17,50 euro. Kijk op: wilminktheater.nl.

Stiletto Run Stiletto s aan en rennen maar! Op zaterdag vindt de Stiletto Run plaats. De race start bij Schuurman Schoenen aan de Langestraat en de race vervolgt zich richting de Haverstraatpassage, om vervolgens weer bij Schuurman Schoenen te finishen. De enige voorwaarde is dat de hakken van de stiletto s hoger moeten zijn dan 6 cm. Meedoen is gratis én er zijn mooie prijzen te winnen. Er zijn drie rondes (14:00, 15:00 en 16:00). Aanmelden doe je door gratis in te schrijven op wilminktheater.nl.

Happy Feelings Vrolijk de zaterdagnacht ingaan? In Metropool Enschede worden happy tunes gedraaid uit de 90 s en de zero s, maar ook house en discomuziek door Happy Feelings. Dans vrolijk de zondag in. De deuren gaan om 23:00 uur open en het feest gaat door tot 4 uur s nachts. Kaarten kosten 15 euro en zijn te koop op metropool.nl of aan de kassa.

Kissing Game Het is bijna weer Valentijnsdag en daarom vindt er zondagmiddag een Kissing Game plaats in winkelcentrum De Klanderij. De uitdaging? Probeer zestig seconden lang te zoenen of te knuffelen en win hiermee een romantische prijs voor jou en je geliefde. Meedoen is gratis.

© Newsroom Enschede, 1Twente Enschede, foto: Pixabay
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.