Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Enschede

Ronnie Flex, Bram Krikke en Donnie naar Twente tijdens Koningsnacht

449772 663026

Ronnie Flex, Bram Krikke en Donnie komen deze Koningsnacht naar Twente. De artiesten zijn vastgelegd voor het Kingsnight Festival op de Universiteit Twente.

Joost Dijkgraaf | Tubantia

Dat gratis te bezoeken evenement in Enschede begint op zondag 26 april al om 14.00 uur en loopt door tot 01.00 uur in de nacht. Een breed scala aan artiesten en acts is vastgelegd voor het festival, georganiseerd door de mensen achter onder meer Freshtival.

Metropool Enschede host voor het eerst ook een area op het terrein en biedt onder meer een karaokeshow en 90's-feest. Naast Ronnie Flex treden hardstyle dj's Da Tweekaz op, komt de populaire dj Bram Krikke deze kant op en zal rapper Donnie ten tonele verschijnen.

Het Koningsnacht-feestje vond twaalf jaar lang plaats op het Van Heekplein in Enschede, maar verkaste twee jaar geleden naar de campus. Onlangs werd bekend dat op die plaats een nieuw festival terugkeert. Op het KingSize Festival Enschede verschijnen deze Koningsnacht onder meer rapper Boef, zangeres Famke Louse en The Partysquad ten tonele. Een toegangskaartje voor dat evenement op het Van Heekplein kost 11 euro in de voorverkoop.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, archieffoto: Annina Romita
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.