Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Enschede

FC Emmen - FC Twente afgelast

449966 thunderstorm 3441687 1920

De wedstrijd van FC Twente zondagmiddag bij FC Emmen gaat niet door. De KNVB heeft alle wedstrijden in de Eredivisie en het amateurvoetbal die zondag gepland stonden, afgelast. Na veelvuldig overleg met clubs, gemeentes, politie en KNVB is geconcludeerd dat door de verwachte weersomstandigheden de veiligheid van de supporters en spelers niet kan worden gewaarborgd.

Redactie | 1Twente

Vanwege de naderende storm Ciara heeft het KNMI voor zondag voor het hele land Code Oranje afgekondigd. De storm neemt volgens verwachting naarmate de dag vordert in kracht toe, oplopend tot windstoten met een kracht van 120 kilometer per uur.

Ook FC Twente Vrouwen niet in actie
FC Twente reist zondag dus niet af naar Emmen. En ook de wedstrijd van FC Twente Vrouwen tegen Ajax gaat niet door. Verder gaat er een streep door FC Utrecht - Ajax, AZ - Feyenoord en Sparta Rotterdam - ADO Den Haag. Het is nog niet bekend wanneer de wedstrijden worden ingehaald. De voetbalbond gaat daarover in de komende dagen nauw in overleg met de clubs, lokale overheden en andere betrokkenen.

© Newsroom Enschede, 1Twente Enschede, foto: Pixabay
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.