Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Enschede

Weekend in Enschede: Kinky Boots, BodyBuilding en Het Nederlands Studenten Orkest

451139 Nazanin Karimi Sunburned Land A bodily experience of a digital story 04

Het is weer zo goed als weekend in Enschede. 1Twente zette een aantal activiteiten op een rij:

Redactie | 1Twente

Judas
Deze ontroerende en grappige voorstelling, geschreven door Lot Vekemans, gaat over de historische figuur Judas - een man die het publiek bij de kladden vat. De voorstelling is op vrijdag 21 februari vanaf 20:30 te zien in het Wilminktheater. Tickets zijn voor 22,50 euro te koop op wilminktheater.nl.
Het Nederlands Studenten Orkest
Het Nederlands Studenten Orkest komt zaterdag 22 februari naar het Muziekcentrum Enschede. In de 68e editie speelt het orkest stukken als Le Sacre du Printemps onder leiding van Manoj Kamps. De avond begint om 20:00 uur. De normale entree prijs is 22,50 euro en voor jongeren is het 10 euro. Tickets via wilminktheater.nl.

Kraak en Smaak (live)
Een avond vol met eclectische mix van funk, disco, house en electronica, gepresenteerd door een zes man sterke live band. Op zaterdag 22 februari vanaf 19:30 uur zijn de deuren open bij Metropool Enschede. De entree is 19,75 euro en bij de avondkassa 22 euro.

Fototentoonstelling van Erik Slot
De tentoonstelling van Erik Slot Leven tussen groei en krimp gaat over twee plekken in Europa. Een groeiende stad in Oost-Europa en een krimpende regio in het Zuiden. De tentoonstelling is tot en met vrijdag 27 maart te zien in Fotogalerie Objektief aan de Walstraat. De entree is gratis.

Kinky Boots
?In de musical Kinky Boots erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dit met prijzen overladen feel-good musical gaat het over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, met swingende choreografieën en muziek van wereldster Cyndi Lauper. De musical is vanaf 20 februari tot en met 23 februari te zien in het Wilminktheater. Tickets zijn te koop vanaf 43,75 euro via wilminktheater.nl.

Interactieve tentoonstelling BodyBuilding
Onze lichamen en omgevingen worden dagelijks gescand, getrackt, gerendeerd, gemanipuleerd en gecategoriseerd door verschillende technologieën. Wat betekent dit voor onze perceptie van de realiteit? Dat laat de tentoonstelling 'BodyBuilding' in kunstruimte Tetem aan de Stroinksbleekweg 16 zien. De entree is gratis. De openingstijden zijn van 11:00 tot 17:00 uur.

© 1Twente Enschede. Foto: Nazanin Karimi
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.