Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Enschede

Drinken voor het goede doel: drie Enschedese brouwers brengen het Stay Home Pakket

455775 beer 428121 1920

Voor alle thuiswerkers die zichzelf aan het einde van de dag willen belonen met een biertje en daar ook nog een goed gevoel bij willen hebben, brengen drie Enschedese brouwers nu het Stay Home Bierpakket op de markt.

Lilian ten Donkelaar | Tubantia

Lokale speciaalbiertjes drinken en intussen goede doelen steunen. Een ideale combinatie volgens Brouwerij Rigtersbier, Stanislaus Brewskovitch en Jongbloed Cerveza.

De drie Enschedese brouwers bedachten samen het Stay Home Pakket en leveren de doosjes tegen kostprijs. De werkzaamheden zijn op vrijwillige basis , aldus de Enschedese brouwers. En nee.. wij vragen geen extra bijdrage bovenop de verkoopprijs.

Coronagerelateerde doelen
De opbrengst van het bierpakket gaat in zijn geheel naar coronagerelateerde goede doelen, aldus de drie brouwers: onder meer naar het MST, naar Sheltersuit en de stichting Present, een organisatie die op dit moment probeert mensen die hulp nodig hebben in contact te brengen met mensen die kunnen helpen. Hoe meer Stay Home Bierpakketten wij kunnen verkopen, hoe meer geld er naar de goede doelen gaat , zeggen de brouwers.

Bier uit de drive-through
De drie bierbrouwers leveren doosjes met zes, twaalf of 24 biertjes in verschillende stijlen en soorten. Ze kunnen thuis worden bezorgd maar ook worden afgehaald in een veilige drive-through .

En de doosjes zijn ook heel geschikt als blijk van waardering voor alle thuiswerkende werknemers, tippen de brouwers de Enschedese werkgevers met een knipoog. Werkgevers kunnen met dit bierpakket hun hardwerkende thuiswerkers bedanken voor hun inzet in deze lastige periode.

Meer informatie krijgen en bestellen kan via de websites van de drie brouwers.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede. foto: Pixabay
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.