Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Enschede

VIDEO | Netflixbox, bierbox of boodschappenbox €“ welke past het beste bij jou?

456577 boodschappenbox
Beeld: 1Twente

Het is een ware opmars in Twente: kant en klare pakketten met boodschappen. Zo heeft Spar de Netflixbox, hebben een aantal bierbrouwers een Stay Home Pakket samengesteld en komt de Facebookpagina Support Locals Twente met een boodschappenbox.

Redactie | 1Twente

Ivo van Dijk (initiatiefnemer Support Locals Twente), Maarten Nijhof (Brouwerij Rigtersbier) en Pim Meijer (eigenaar Spar City Enschede) zijn ondernemers die dit soort pakketjes samenstellen.

Het publiek gaat op dit moment massaal naar de supermarkt en doet de boodschappen , aldus Van Dijk. Vaak vergeten ze de lokale ondernemers. Maar juist nu hebben ze het hard nodig.

Ook Nijhof wil met zijn bier-pakketjes mensen een hart onder de riem steken. Ook bedrijven kunnen bijvoorbeeld een pakketje voor medewerkers bestellen , zegt de brouwer.

Tot slot zijn er in deze tijd ook mensen die thuis zitten of juist s avonds willen ontspannen. Hiervoor hebben wij de Netflixbox bedacht , licht Meijer toe. In de box zitten allerlei versnaperingen voor een lange Netflix-avond.

De ondernemers merken allemaal dat een pakket met eten of drinken en gat in de markt is. Het is echt ongelofelijk druk , aldus Nijhof. We zijn alleen maar pakketten aan het inpakken.

Beeld: still uit video, © 1Twente
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.