Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Enschede

Mrs. Brown Enschede deelt foto €™s van man die bakstenen naar binnen gooit

461473 Mrs Brown

Bij patisserie Mrs. Brown in de binnenstad van Enschede is in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken. De eigenaresse van de zaak liet eerder al weten dat er bij die inbraak enkele honderden euro s zijn buitgemaakt. Nu heeft ze ook beelden gedeeld van de inbraak.

Stan Waning | Tubantia

Maandag heeft Mrs. Brown twee foto s op Facebook geplaatst. Op de foto s is te zien dat een man met een fiets bij de entree van de zaak staat en zo hard als hij kan een baksteen naar binnen probeert te gooien. In zijn andere hand heeft hij een tweede baksteen vast. In de zaak zijn later twee bakstenen binnen gevonden. Het bericht is enkele honderden keren gedeeld.

SubtielMrs. Brown heeft de foto s een subtiel meegegeven, uiteraard in de hoop dat iemand de man herkent. Jullie begrijpen bij het zien van deze beelden vast wel dat ik geen foto van een verdachte post. Enkel een mooi aanzicht van mijn zaak waar toevallig een een paar bakstenen naar binnen worden gesmeten en iets van mij wordt ontvreemd.

Eigenaresse Rianne Reterink ontdekte de inbraak zondagmorgen. Het is stevig balen, maar goed, er zijn ergere dingen in het leven. Het is nadat we net weer een week open waren wel weer een tegenslag. Het is niet anders.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Mrs Brown
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.