Enschede

VIDEO | Peet Bijen naar ADO Den Haag

Peet Bijen vervolgt zijn carrière bij ADO Den Haag. De verdediger tekende donderdagmiddag een contract voor twee jaar in de Hofstad, met een optie voor nog een seizoen. Bijen was transfervrij omdat zijn contract bij FC Twente dit seizoen afliep.

461648 923963
Marly Wilens | 1Twente

FC Twente wilde nog wel om tafel met het kind van de club over een nieuwe verbintenis, maar Bijen lijkt dat gesprek niet afgewacht te hebben. Opvallend is het wel, omdat het wat dat betfreft wachten was op de nieuwe Technisch Directeur. En die werd in de persoon van Jan Streuer juist deze week aangesteld.

Op de website van ADO Den Haag is te lezen dat Bijen trots is voor die club te tekenen. "Dit voelt voor mij als een goede vervolgstap, waarmee ik me verder wil ontwikkelen als speler en als mens."

De 25-jarige Bijen speelde maar liefst veertien seizoenen bij FC Twente. Hij debuteerde in het seizoen 2014-2015 en speelde sindsdien 132 competitiewedstrijden. In de afgelopen voetbaljaargang was hij bij afwezigheid van Wout Brama aanvoerder van de Tukkers.
Bekijk het interview met de voetballer hieronder terug.

foto: Emiel Muijderman, © 1Twente
Bericht naar de studio

Dit bericht gaat naar onze radiostudio. Tip voor de redactie? Mail naar redactie@1twente.nl.