Enschede

VIDEO | Pop-up restaurant Tante Leentje kan beginnen met aftellen

Amsterdamse gezelligheid komt naar Twente. Hangar 10 wordt deze zomer omgetoverd tot pop-up restaurant Tante Leentje, met elke avond live entertainment.

461884 Tante Leentje
Redactie l 1Twente

De opbouw van restaurant Tante Leentje is van start gegaan. Initiatiefnemers van het pop-up restaurant Karen Eijkelkamp en Jorieke Eertink van evenementenbureau âIk wil Kippenvelâ wilden al eerder een pop-up restaurant bouwen. Door het corona virus kwam hier versnelling in en werd Vliegveld Twenthe de perfecte locatie voor dit restaurant.

Opening Tante LeentjeTante Leentje is vanaf 2 juli geopend, elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 18.00 uur tot 23.30 uur. Chef-kok Ron van Brakel staat vanaf dan klaar met zijn team van Good Food Concepts om het eten te verzorgen bij Tante Leentje. Het is ook mogelijk om exclusief te boeken voor groepen en bedrijven.

Website onlineDe website van Tante Leentje staat ook al online om de menukaart te bekijken en een reservering te maken. Vanwege het coronavirus wordt er wel gevraagd aan te geven hoe de samenstelling van het gezelschap is. Benieuwd naar de website van Tante Leentje? Neem dan een kijkje op www.tanteleentje.nu

Hieronder vind je het interview met Directeur Marten Foppen over pop-up restaurant Tante Leentje bij 1Twente Vandaag.

foto: Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie
Bericht naar de studio

Dit bericht gaat naar onze radiostudio. Tip voor de redactie? Mail naar redactie@1twente.nl.