Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Enschede

AUDIO l Heropening voetbalkantine V.V. Victoria €˜28

462523 963887

Vanaf 1 juli mogen de voetbalkantines hun deuren weer openen. Natuurlijk blijven de basisregels van het RIVM wel van kracht.

Vanaf 1 juli mogen ook de voetbalkantines hun deuren weer openen. Natuurlijk blijven de basisregels van het RIVM wel van kracht.

Sharine te Sligte l 1Twente

We zijn heel blij dat we weer open mogen, en hebben ons goed voorbereid , vertelt voorzitter Gerard Tenniglo in 1Twente Vandaag. Zo komt er in de kantine onder andere een looprichting en je mag niet bij de bar zitten. De voetbalvereniging verwijst ook naar de basisregels van het RIVM in de kantine.

Tenniglo geeft verder aan dat de versoepelingen goed te pas komen. De inkomsten die Victoria 28 krijgt van de voetbalkantine is ongeveer 30 procent.

Overdekt terrasDaarnaast heeft V.V. Victoria 28 een half overdekt terras, waarvan de spelers ook gebruik kunnen maken. Als club leggen ze de verantwoordelijkheid wel bij de leden, geeft de voorzitter aan. Leden kunnen gewoon nog hun pilsje drinken alleen: De derde helft moeten we niet te lang maken , aldus Tenniglo.

Hieronder vind je het hele gesprek met Gerard Tenniglo in 1Twente Vandaag.
foto: Emiel Muijderman
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.