Enschede

Van Dinteren maakt technische staf FC Twente compleet

Ivar van Dinteren wordt de tweede assistent-trainer van Ron Jans bij FC Twente. Hij tekent een contract voor één seizoen. Daarmee is de technische staf voor komend seizoen rond, eerder werd Andries Ulderink al aangesteld als assistent-trainer.

463215 866261 1
Marly Wilens | 1Twente

Oude bekenden
Jans en Van Dinteren kennen elkaar goed. Ze werkten vorig seizoen samen bij FC Cincinatti in de Verenigde Staten. Na het vroegtijdige vertrek van Jans, ging Van Dinteren ook terug naar Nederland. Op de clubwebsite geeft hij aan zin te hebben in deze nieuwe klus: "Afgelopen seizoen heb ik met Ron Jans prettig samengewerkt in Amerika en hebben we een goede band opgebouwd. Wanneer je gevraagd wordt door FC Twente twijfel je niet en sluit je je daar graag bij aan. Als trainer heb ik in de jeugd gewerkt, bij de amateurs, bij beloftenteams en was ik assistent-trainer in de eerste divisie. Deze overgang naar FC Twente zie ik als een mooie volgende stap. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en maandag weer op het veld te staan.â

Dan staat de eerste groepstraining onder leiding van de nieuwe technische staf op het programma. Deze week zijn de spelers van de eerste selectie al aan allerlei individuele testen onderworpen.
foto: Carlo ter Ellen