Sport
Voetbal
FC Twente

Lazaros Lamprou weg bij FC Twente

Lazaros Lamprou vertrekt bij FC Twente. De Griekse aanvaller keert per direct terug naar PAOK Saloniki waar hij van gehuurd werd.

Lazaros Lamprou Emiel Muijderman
Lazaros Lamprou © Emiel Muijderman

Hoge verwachtingen

Lamprou werd sinds het begin van dit seizoen gehuurd en werd met hoge verwachtingen gehaald. De aanvaller was geen onbekende in de Eredivisie na een verhuurperiode bij Fortuna Sittard twee seizoenen geleden, waar hij een goede indruk maakte. Maar in Enschede wist hij de verwachtingen niet waar te maken.

Lamprou moest het met invalbeurten doen en wist daarin niet te overtuigen. In de laatste wedstrijden gaf trainer Ron Jans de voorkeur aan andere spelers om in te vallen. Lamprou kwam dit seizoen tot zeven wedstrijden voor FC Twente.

Goede oplossing

Technisch directeur Jan Streuer: “Lazaros heeft bij ons aangegeven dat hij niet gelukkig was met de situatie, hij wilde graag meer spelen. Die garantie konden we hem helaas niet geven. Daarom is dit voor beide partijen een goede oplossing.”


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.