Verkeer
Stuur appje
Zoek

FC Twente organiseert online supportersavond

Jan Streuer Emiel Muijderman
Beeld: Emiel Muijderman

FC Twente organiseert woensdag 30 december een 'coronaproof' supportersavond. Omdat supporters nu niet fysiek aanwezig kunnen zijn, wordt in een online tv-uitzending teruggeblikt op het afgelopen jaar. Paul van der Kraan, Jan Streuer en Wout Brama zijn aanwezig om vragen te beantwoorden van supporters.

De uitzending begint om 19.00 uur en wordt gepresenteerd door Bert Eeftink. Naast dat algemeen directeur Paul van der Kraan, technisch directeur Jan Streuer en aanvoerder Wout Brama aanschuiven, is er een zoom-verbinding met supporters. Er kunnen ook vragen ingestuurd worden via het e-mailadres: [email protected]. Dit kan zowel voorafgaand aan, als tijdens de uitzending.

De uitzending is een samenwerking met Say Yeah Producties uit Enschede en is te zien op het YouTube-kanaal van FC Twente .

Op 13 januari houdt FC Twente ook de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie online. Tijdens die avond en tijdens de supportersavond woensdag worden ook de winnende lotnummers bekend gemaakt van de eerste twee trekkingen van de 'Trots op onze Veste loterij.' Een loterij waarvan de opbrengsten naar de stichting 'Onze Veste' gaan. Deze stichting is in het leven geroepen om onderhoud aan het stadion te kunnen realiseren.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.