Voorbij Corona

UT-student Daniel de Vries kreeg door corona snelcursus crisismanagement

Hoe hebben studenten de afgelopen maanden eigenlijk beleefd? Misschien opgesloten in een kamer of gekluisterd aan het beeldscherm. UT-studenten Daniel de Vries en Sabine de Winter vertellen wat zij als studenten hebben meegemaakt.

Daniel de Vries

Daniel is student Technische Bedrijfskunde. Dit jaar werd hij gekozen tot fulltime voorzitter van de Student Union. “Dat is de overkoepelende organisatie voor alle studentenorganisaties op de UT. Ik begon in maart met allerlei ideeën en twee weken later moest ik alles omgooien”, vertelt de student.

Sabine de Winter

UT-student Sabine de Winter vertelt in haar video hoe veel de Kick-in voor haar betekent en dat ze dit gevoel graag mee wilde geven aan de nieuwe studenten. Het was een hard moment voor haar toen duidelijk werd dat de instroomweek niet meer door kon gaan.

Voorbij Corona

Ondertussen leven we al driekwart jaar samen met het monster dat Corona heet. Of we het nu wilden of niet, het werd een onderdeel van ons leven. Direct of indirect. Een ongekend fenomeen: waar we normaal allemaal onze eigen zorgen hebben, werd corona een gezamenlijk lijden. Tegelijkertijd hebben we in deze episode allemaal onze persoonlijke belevingen, ons eigen verhaal. Om die verhalen te vertellen, zetten vier Twentenaren het project 'Voorbij Corona' op waarin 30 Twentenaren hun verhalen delen.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.