Enschede

Chef-kok komt in actie en verkoopt soep vanuit zijn eigen schuur

Voor Resto VanHarte-kok Jan Sijboom is het sinds de invoering van de aangescherpte coronamaatregelen niet meer mogelijk om vanuit Speeltuin Stadsveld te koken, daarom heeft Sijboom zijn schuur nu omgetoverd tot een afhaallocatie voor verse soep. De soep bereid Sijboom vanuit zijn eigen keuken. De actie is een groot succes.

Resto Van Harte

Iedereen is welkom

Mensen die voorheen altijd naar Resto VanHarte gingen, missen hun wekelijkse uitje, want hierbij gaat het niet alleen om het eten, maar ook om de gezelligheid met de andere mensen. Iedereen is van harte welkom om soep te komen afhalen. Elke maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur kan er soep worden afgehaald. Door de coronamaatregelen wordt er gewerkt met tijdsloten van vijf minuten om de soep af te halen. Ook wordt er de mensen verzocht om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. De bijdrage is drie euro per persoon.

Het is wel noodzakelijk van te voren te reserveren via de website restovanharte.nl of te bellen naar 0900 900 3030.

Resto VanHarte

Resto VanHarte is een levendig buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is van harte welkom om bij Resto VanHarte te komen dineren. De ‘Resto's’ zijn er voor jong en oud, het maakt niet uit waar mensen vandaan komen. De buurtbewoners koken en eten hier en leren elkaar beter kennen. Hiermee dragen ze bij aan een leefbare buurt. De restaurants zijn opgezet door een klein team van professionals en met de inzet van vrijwilligers.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.