Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Enschede

Een pop-up restaurant op Vliegveld Twenthe

461073 HKEB9283
Foto Ernst Bergboer
Beeld:

Het nieuwe normaal begint voor de evenementenbranche pas na 1 september. Directeur Marten Foppen van Vliegveld wil daar niet op wachten. Hij maakt een pop-up restaurant in Hangar 10. Die gaat op 1 juli open. Als de gemeente toestemming geeft.

Met de enorme ruimte die Vliegveld Twenthe heeft, zijn er veel mogelijkheden. Je kan er makkelijk 1,5 meter afstand houden. Er zijn al veel ideeën over de invulling van het grote terrein. De directeur dent aan bijvoorbeeld een camping, een drive-true of drive-in, maar ook een pop-up restaurant. Dit soort plannen liggen bij de Gemeente Enschede en de Veiligheidsregio. Het is nog even kijken wat er kan en mag.

“We willen de Hangar 10 omtoveren tot een pop-up restaurant genaamd ‘Tante Leentje’” vertelt Directeur Marten Foppen. Het restaurant gaat 1 juli open, omdat er dan honderd gasten binnen mogen zitten. Het terras gaat ook open en ook daar kunnen honderd gasten terecht. Deze week hoopt Vliegveld Twenthe groen licht te krijgen voor de vergunning van het pop-up restaurant.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.