Enschede

Concordia vraagt lichtpuntjes van de Enschedeërs

Geen bioscoop, geen film, geen drankje. Niks. Het is rustig in de zalen van Concordia. De schermen blijven donker… behalve één. Het LED-scherm aan de Oude Markt wordt maandag, dinsdag en woensdag een lichtpuntje in de stad. Enschedeërs en Hengeloërs kunnen vandaag (zondag) nog een bijdrage of boodschap insturen om stadsgenoten een hart onder de riem te steken.

Mark Drenth van Concordia roept mensen op om mee te doen. “We gebruiken het scherm om te tonen wat bij ons te zien is. Dat is nu niks. Ik roep Enschede op om lichtpuntjes in te leveren. Optimistische boodschappen. Lichtpuntjes die we maandag, dinsdag en woensdag op ons scherm laten zien, want we hopen donderdag weer open te zijn.”

Vier heeft hij er binnen. Een spreuk met een goede wens, een vrolijk en bewegend gifje, een iconische foto uit onze omgeving. Het kan veel zijn mits de boodschap niet beledigend of kwetsend is. Een jury beoordeelt de inzendingen en kiest de mooiste en beste uit.

Inzenders moeten rekening houden met de maten van het scherm. “Vooral heel breed en weinig hoog”, geeft Mark de maten aan.

Inzendingen naar: Femke@concordia.nl

In de live-uitzending 1Twente Vandaag gaat de initiatiefnemer verder in op de publieksactie van Concordia.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel (053) 432 75 27.