Video

Almelose Lola Pani is een ster op TikTok

Je zou maar leven met ruim 100.000 volgers en meer dan 5 miljoen likes op je video’s hebben. Dit is het leven van de Almelose TikTokster Lola Pani. Ze was vrij recentelijk in het zangprogramma ‘Hit The Road’ waarin ze meer over vertelde over haar leven en haar TikTok-succes. Afgelopen vrijdag was ze in 1Twente Vandaag om over haar succes te vertellen.

Het ziet er momenteel rooskleurig uit in het leven van Lola Pani. Recentelijk behaalde ze haar diploma aan de Podiumacademie in Almelo, waarna ze stormachtig de TikTok-wereld betrad en het haar eigen maakte. Momenteel geeft ze voornamelijk cursussen voor kinderen die wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken. “Ik wil de jongere kijkers zelfverzekerd maken en laten geloven in hun dromen”, aldus de TikTokster.

Cursussen

De cursussen staan volledig in het teken van het bespreekbaar maken van problemen. Tijdens de workshops neemt Pani haar kijkers mee in haar wereld en geeft kijkers tips voor eigen TikTok-content. Geld verdienen doet ze er echter niet mee: “Ik heb nu eindelijk een platform waarop ik mijn ervaringen met pesten en onzekerheid kan delen’’, vertelt de Almelose

Hit The Road

Pani nam, naar aanleiding van haar carrière, in een aflevering van de zangwedstrijd ‘Hit The Road’ op SBS6 plaats in de auto met Nick en Simon. “Een hele gave ervaring”, zegt zij. In de auto zat ze samen met het Volendamse duo en sprak onder andere over haar jeugd, gepest worden en natuurlijk TikTok.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.