Sport
Voetbal
FC Twente

Bij FC Twente is deze week wat extra aandacht aan Steven Berghuis besteed

Zondagmiddag gaat FC Twente op bezoek bij Feyenoord in De Kuip. Een tegenstander die net als de Tukkers de eerste wedstrijd van het seizoen wist te winnen. Uitblinker aan die kant met twee doelpunten: oud FC Twente-speler Steven Berghuis. Een speler waar in Enschede deze week dan ook wat extra aandacht besteed is.

Individuele kwaliteit

Hij is voor Ron Jans één van de spelers die het verschil kan maken: "Ze hebben een paar jongens die op individuele kwaliteit een wedstrijd kunnen beslissen". Ook roemt de oefenmeester de verdediging van de Rotterdammers. Het zijn die punten waarmee hij Feyenoord haar wedstrijden ziet winnen, want Jans ziet ook dat het niet altijd even overtuigend is. "Het is lang geleden dat ze verloren hebben, maar er zijn weinig wedstrijden bij waarin ze de tegenstander wegtikken. Ik verwacht ook in de Kuip dat we niet altijd teruggedrongen worden." Maar dat vindt hij ook wel prettig.

Pierie en Selahi

Jans lijkt zondag met dezelfde basisopstelling van start te gaan als vorige week tegen Fortuna Sittard. Kik Pierie en Lindon Selahi maken in tegenstelling tot bij die wedstrijd ook deel uit van de selectie. Pierie keert terug van een blessure en Selahi bleef vorige week buiten de groep nadat hij terugkeerde van de nationale ploeg van Albanië waar coronagevallen waren geconstateerd.