Enschede
Agenda
Aankondiging

Roller Derby houdt open training voor nieuwe skaters

Roller Derby Twente houdt op dinsdag 22 september om 19.00 uur een open training in sporthal De Brug aan de Schipholstraat 45 in Glanerbrug. Tijdens de open training leren de bezoekers van de training de basisbeginselen van rolschaatsen en worden alle regels van roller derby uitgelegd.Het gaat er hard aan toe bij Roller Derby
Het gaat er hard aan toe bij Roller Derby © -

Amerika

Roller derby is een sport die vanuit Amerika naar Nederland is overgewaaid. De sport wordt gespeeld door twee teams met veertien spelers per team die het andere groep moeten inhalen op een ovaal track. Roller derby is een contactsport dus het kan er soms hard aan toe gaan.

Opgeven kan via freshmeat@rollerderbytwente.nl In de mail naast je naam en leeftijd ook je schoenmaat en maat van je scheenbeschermers opgeven, want dan regelt de club voor 5 euro rolschaatsen en scheenbeschermers die je kan gebruiken tijdens de open training.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.