Hengeloos Peil
1Twente

Hengeloos Peil staat in het teken van het marktplein

De eerste uitzending van het discussieprogramma Hengeloos Peil staat in het teken van de ontwikkeling van het marktplein. Tijdens de thema-uitzending komen mensen met hun ideeën voor het marktplein. Ook Joop Hofman van participatiebureau Rode Wouw is te gast.

De uitzending is op maandag 14 september en begint om 19.00 uur. De inloop is vanaf 18.30 uur. Wegens de coronamaatregelen wordt er maar beperkt publiek toegelaten. Entree bedraagt 3,50 euro, inbegrepen is een kop koffie of thee. Kaarten zijn te bestellen via de site van Metropool.

Hengeloos Peil is een samenwerking van 1Twente Hengelo, De Twentsche Courant Tubantia, Metropool en Schouwburg Hengelo. Maandelijks nemen smaak- en opiniemakers uit de Hengelose politiek en het maatschappelijk, sociaal of cultureel leven in Hengelo deel aan de discussie.

Hengeloos Peil wordt elke tweede maandag van de maand opgenomen in Metropool. Het programma wordt opgeluisterd met een columnist die zijn of haar beeld geeft bij de Hengelose actualiteiten en met live-muziek. De livemuziek wordt deze editie verzorgd door Chris Egbers.