Verkeer
Stuur appje
Zoek

Dario Dumic naar FC Twente

Dumic
Dario Dumic in de Grolsch Veste
Beeld: FC Twente

FC Twente heeft zich versterkt met Dario Dumic. De 28-jarige verdediger komt over van FC Utrecht en tekende vrijdagmiddag een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog een seizoen.

De Zweeds-Bosnische Dumic kwam in 2016 naar Nederland om voor NEC te spelen. Na anderhalf jaar Nijmegen maakte hij de overstap naar FC Utrecht. Die club verhuurde hem achtereenvolgens aan Dynamo Dresden en SV Darmstadt.

Dumic kan niet wachten om in De Grolsch Veste aan te treden. "Ik ben hier zowel met NEC als met FC Utrecht geweest. We verloren beide keren. Ik herinner me dat de supporters van FC Twente een geweldige indruk op me maakten. Ik ga er alles aan doen om het team te helpen."

Technisch Directeur Jan Streuer is blij met de nieuwe aanwinst: “Het is mooi dat we Dario aan onze spelersgroep kunnen toevoegen en voor meerdere seizoenen hebben vastgelegd voor de club. Hij stond in de belangstelling van diverse clubs, maar wilde heel graag naar FC Twente komen. Dario is een grote sterke verdediger met kopkracht en kent de Nederlandse competitie. Hij brengt daarnaast de nodige ervaring met zich mee. Dario sluit na de oefenwedstrijd van morgen aan bij de selectie."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.