Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Booster festival live

Op zaterdag 18 april is de tweede editie van Booster Festival in Enschede. En op deze website kun je vanaf 19.00 uur live kijken naar het avondprogramma. Met als opening/hoogtepunt van deze avond de uitreiking van de Popprijs 2015, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door Poppunt Overijssel aan een talentvolle Overijsselse muzikant of act.Genomineerden van dit jaar zijn; Jeremiah, Karel J. Schepers, Knarsetand, Magnetic Spacemen, Mandrake’s Monster, Pauw, De Sluwe Vos en Tricklebolt.

Vanaf 19.00u start het avondprogramma bij Poppodium Atak met een officiële opening door de uitreiking van ‘De Popprijs Overijssel’. Er zijn 8 bands genomineerd door o.a. Hedon Zwolle, Naxtstage Almelo en Burgerweeshuis Deventer, die kans maken op deze eervolle stimuleringsprijs. Daarna zullen 40 bands optreden op 12 verschillende locaties in de binnenstad van Enschede. Deelnemende locaties zijn Atak Saxion & Grolsch Zaal, De Wonne, De N8Kelder, Mystiek Theater & Café, Rico Latino, De Beiaard, Bolwerk, Proeflokaal Belgie, Rocks en Shooters.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.