Hengelo

Inschrijving FBK Dubbele Mijl op 19 mei vandag geopend

Op donderdag 19 mei wordt er een nieuwe editie van de FBK Dubbele Mijl van 3,2 km gelopen. Ook dit jaar wordt de Kids Run (1 km) georganiseerd waar lopers vanaf 4 jaar aan deel kunnen nemen. Alle deelnemers finishen in het FBK-stadion op de plek waar drie dagen later wereldtoppers waaronder Dafne Schippers, over de streep komen voor de 35e editie van de AA Drink FBK Games.

Vanaf vandaag kunnen belangstellenden zich inschrijven voor beide onderdelen. Onder de deelnemers worden 50 x 2 kaarten voor de FBK Games op 22 mei verloot. Daarnaast ontvangen deelnemers 50% korting op toegang tot AA Drink FBK Games.


Jaarlijks nemen 1.500 lopers en loopsters deel aan deze mooie looptraditie in Hengelo. De start en finish van de FBK Dubbele Mijl en Kids Run vinden in het FBK Stadion aan de Kuipersdijk plaats. Meeting Director Hans Kloosterman: "De Dubbele Mijl is een prachtig evenement. Voor beginnende lopers is het een mooie startafstand in wedstrijdverband. Voor ervaren lopers is het een zeer uitdagende afstand: met een hogere snelheid zorgen dat je niet kapotgaat al voor de finish. We zijn blij dat we ook dit jaar de week van de FBK kunnen starten met de FBK Dubbele Mijl."

190949 dm 1