Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

VIDEO: Stichting Centrummanagement Hengelo wil harde toezeggingen van wethouder

243553 beren 1

Volgende week gaat Stichting Centrummanagement Hengelo (SCH) weer om de tafel met wethouder Marcel Elferink. Centrummanager Gerard Veldhof zegt kritisch het gesprek in te gaan. Hij wil van de wethouder geen vage beloften, maar harde toezeggingen hebben. Dit zei hij in het politieke café Hengeloos Peil. Veldhof benadrukt niet voor eigen gewin te praten, maar op te komen voor het belang van de binnenstad, voor de ondernemers. Die willen allemaal dezelfde kant op.

Veldhof vindt dat Marcel Elferink de verwachtingen niet heeft waargemaakt die Stichting Centrummanagement Hengelo voor ogen had. Die wethouder binnenstad is er op ons verzoek gekomen bij de laatste coalitievorming. De Centrummanager is verder teleurgesteld in het college van B & W. Als ik de politiek hoor, dan heeft de binnenstad prioriteit nummer 1, althans in woord. Maar in daden zie ik er weinig van terecht komen.

Ondanks de gebeurtenissen van de afgelopen maanden en het feit dat het advies van Stichting Centrummanagement Hengelo is genegeerd, heeft SCH vertrouwen dat het goed komt en dat de wethouder zijn woord zal houden. Elferink heeft geroepen dat ook de Markt bij hem in beeld, komt, nou daar gaan we hem op afrekenen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.