Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

BWO wint de eerste slag om promotie naar de 1ste klasse

271085 IMG 20170528 152507

Op haar eigen onderkomen op de Noork wonnen de manschappen van de vertrekkende trainer Otto Krabbe dit weekend met 2-0. Beide ploegen waren in het begin van de wedstrijd aan elkaar gewaagd.

In de 27e minuut was het Timo Voss die BWO op 1-0 zette door een geplaatst schot. Dit was tevens de ruststand. Stevo zette hier in de tweede helft nog niets tegenover, sterker nog, BWO kwam op 2-0 door Bryan Nijhof. Deze klap Stevo kwam niet meer te boven zodat de eindstand 2-0 werd. Maandag Tweede Pinksterdag mag BWO het karwei in Geesteren afmaken.