Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

FBK kids reporters interviewen Dafne Schippers: "Als je plezier hebt én talent, dan komt de rest vanzelf. €

272333 fbkgameskids

Je zult je grote sportheld maar mogen interviewen. Voor de kinderen van het FBK kids reportersteam werd deze droom werkelijkheid. In Papendal keken zij donderdag samen met Dafne Schippers uit naar de 36ste editie van de FBK Games.

Na de presentatie van het atletenveld was er gelegenheid tot het stellen van vragen aan het boegbeeld van de Nederlandse atletiek. De FBK kids reporters hadden vooraf hun huiswerk goed gedaan en veel vragen op papier gezet. Van wat is je lievelingseten tot wat wil je worden als je geen topsporter bent? Vooraf waren de kinderen gespannen en hoopten ze vooral dat de vragen in de smaak zouden vallen. Dat laatste was zeker het geval. Het belangrijkste advies dat de atlete meegaf aan kinderen die sporten: Heb plezier in wat je doet. Als je plezier hebt én talent, dan komt de rest vanzelf. Schippers zei veel zin te hebben in Hengelo: Ik kijk uit naar volgende week zondag. Lopen in het FBK Stadion geeft mij een super gevoel.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.