Nieuws
Hengelo

Update Amateurvoetbal Hengelo

452283 thumbnail Afbeelding bij nieuws amateurvoetbal op maandag 2020 08 29 004717

Machteloos BWO laat punten liggen BWO verloor met 3-0 terecht van de nummer 4, NEO. De ploeg van trainer Bert van Losser wist het vanmiddag de tegenstander niet moeilijk genoeg te maken, om er met de punten vandoor te gaan. De ploeg speelde inspiratieloos en wist niet veel kansen te creëren. NEO was blij 3 punten te halen naar de nederlaag van vorige week tegen Vogido. Effectief TVO wint van RSC De eerste helft van wedstrijd had de thuisploeg de overhand. Helaas wisten zij de kansen niet te benutten. Begin tweede helft wist Aaron van Laar de score te openen. De thuisploeg leiden met 1-0. TVO had vervolgens meerder kansen de score uit te breiden. Hekkensluiter RSC kwam nog dichtbij de gelijkmaker, maar liet dit na. De wedstrijd eindigde in een 1-0 overwinning voor de thuisploeg. Terechte overwinning voor Achilles 12 Achilles 12 ging uit op bezoek bij Rigtersbleek. Vanaf het begin was Achilles de bovenliggende partij. De thuisploeg kwam weinig aanbod in het spel. De eindstand was dan ook: 0-4. H.V.V. Hengelo faalt bij TVVBinnen 15 minuten scoorde Davey Tel de 0-1 voor H.V.V. Hengelo. Na de 0-1 kreeg de uitploeg geen grip meer op de wedstrijd. De eerste helft wist TVV de persoonlijke fouten niet af te straffen. De tweede helft daarentegen trok TVV de wedstrijd naar zich toe. 3-2 werd de defectieve eindstand. De redactie van RadioHengeloTV is opzoek naar foto s van het Hengelose amateurvoetbal. Heb jij leuke foto s? Stuur ze ons via [email protected]