Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Inloopavond 12 maart bij ROC van Twente

452571 thumbnail Inloopavond ROC 12 maart 2020 08 29 004706

Op donderdag 12 maart tussen 18.00 en 21.00 uur organiseert ROC van Twente een inloopavond voor vmbo ers die nog twijfelen over de mbo-opleiding die zij na de zomervakantie gaan volgen. Op 11 locaties in Almelo, Enschede, Hengelo en Rijssen gaan docenten en studenten graag in gesprek met de potentiële studenten en hun ouders/verzorgers.

Deze inloopavond is kleinschalig en persoonlijk van aard. Eindexamenkandidaten die nog niet 100% zeker zijn van hun opleidingskeuze kunnen hun laatste vragen stellen en nog even een kijkje nemen, zodat ze zich daarna goed geïnformeerd (voor 1 april) kunnen aanmelden voor een mbo-opleiding.

Tijdens de inloopavond is er ook informatie over cross-overs. Deze nieuwe opleidingen combineren het beste van twee werelden en sluiten zo goed aan op de arbeidsmarkt. De cross-overs die vanaf komend schooljaar worden aangeboden zijn: Vitaliteitsbegeleider in zorg en welzijn (Hengelo, Gieterij), Creatief technoloog (Enschede, Van Galenstraat), E-commercemanager (Almelo, Wierdensestraat/Enschede, Van Galenstraat) en Junior business controller (Almelo, Wierdensestraat).
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.