Verkeer
Stuur appje
Zoek

Hengelo Promotie bundelt mooie initiatieven

454155 thumbnail 453586 marktplein 1 2020 08 29 004614 1

De afgelopen dagen hebben veel particulieren en ondernemers zich gemeld bij Hengelo Promotie met hulpacties, initiatieven of bijzondere ideeën om de lokale economie zoveel mogelijk draaiende te houden nu het coronavirus zoveel impact heeft op de maatschappij.

Hengelo is een stad waar ondernemers en bedrijven hun plannen altijd al hebben weten te realiseren. Het vaardige en vindingrijke zit in het DNA van de Hengeloërs , aldus Maarten Schuurman, bestuurslid van Hengelo Promotie.

Een oproep van Hengelo Promotie via social media leverde zoveel reacties op dat besloten is om een speciale website te lanceren om al deze initiatieven daadwerkelijk een podium te geven. Op de website staan alle acties weergegeven. Ook zullen mensen via sociale media aangespoord worden om gebruik te blijven maken van de diensten van de lokale ondernemers, zij het op afstand en in aangepaste vorm.

Schuurman: "In deze moeilijke tijden is het bijzonder om te zien dat juist nú deze vindingrijkheid naar boven komt. Door de lancering van de website en de hashtag hengelosamensterk hoopt Hengelo Promotie daar een steentje aan bij te dragen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.