Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Bedrijven verrassen woonzorgcentra TMZ met bloemen en planten

454545 IKEA bij Het Meulenbelt 2020 08 29 004604 1

IKEA Hengelo heeft vrijdag vrachtwagenladingen met bloeiende planten bezorgd bij de woonzorgcentra Het Meulenbelt en Het Weggeler van TriviumMeulenbeltZorg in Almelo. De IKEA-vestiging is in verband met het coronavirus gesloten en wil de daardoor onverkoopbare hortensia s, blauwe druifjes en narcissen schenken aan de bewoners van de woonzorgcentra.

De bloeiende planten zijn direct onder de ruim 200 bewoners van de TriviumMeulenbeltZorg locaties verdeeld. Even later stond ook Alex Bloemkado uit Almelo voor de deur met een schenking aan medewerkers en bewoners. Heel erg leuk. Hiermee steken ze een hart onder de riem van onze bewoners en medewerkers , zegt Martine Dijkstra, regiomanager bij TMZ. Dit soort spontane acties doen ons goed.

Ook andere vestigingen van TMZ zijn verrast door het bedrijfsleven. OAD Reizen bijvoorbeeld kwam deze week spontaan met een bus vol tulpen voorrijden bij Het Borsthuis en Het Hof in Hengelo. Een bloemengroothandel in Gildehaus liet een grote hoeveelheid bloeiende kamerplanten bezorgen bij locatie Het Dijkhuis in Borne.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.